Lappia rakentamassa vuodesta 1982

RovaLappi Oy palvelee asuin-, toimitila- ja liikerakentamisessa keskuspaikkanaan Rovaniemi. Kun tarvitset urakalle toteuttajan tai projektijohtajan Lapissa, ota yhteyttä.

RovaLappi Rakennus Oy on perustettu vuonna 1982 nimellä Levi-Rakennus Oy. Nimi tuli yrityksen ensimmäisestä urakasta, joka oli teollisuushallin rakentaminen Kittilään. Tällä nimellä yritys toimi vuoden 2020 alkuun asti, jolloin nimi muutettiin RovaLappi Rakennus Oy:ksi. Nykyinen nimi kuvaa paremmin yrityksemme toimintaa: olemme rovaniemeläinen rakennusliike, toimialueenamme on koko Lappi.

Toimi- ja liiketilarakentamisen, vapaa-ajan rakentamisen ja korjausrakennushankkeiden lisäksi olemme rakentaneet Rovaniemen keskustan läheisyyteen viimeisen kymmenen vuoden aikana useita kerrostaloja, joissa on yhteensä yli kolmesataa vapaarahoitteista asuntoa.

RovaLappi konsernin liikevaihto on viime vuosina ollut suuruusluokaltaan 15-20 milj. euroa. Henkilökunnan määrä on vaihdellut markkinoista ja suhdanteista riippuen 40 – 100 henkilön välillä. Teknisiä toimihenkilöitä yhtiössä on kaiken aikaa ollut 8 – 15 henkilöä. Ammattilaisemme ovat rakentaneet satoja toimitila- ja asuntokohteita ympäri Lappia.

RovaLappi Rakennus Oy on kehityshakuinen rakennusalan yritys, joka on valmis ottamaan vastaan asiakkaidemme meille antamia haasteita nyt ja tulevaisuudessa. Yhtiöllä on tietotaitoa vaativienkin urakoiden toteuttamiseen, neuvottelu-urakoiden suorittamiseen ja niiden johtamiseen tilaajan tavoitteiden mukaisesti. Olemme myös valmiit neuvottelemaan erilaisten kokonaisvastuu-urakoiden (KVR-urakat) sekä projektinjohtourakoiden suorittamisesta.

RovaLappi Rakennus Oy:llä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä pätevyysluokitus.

Arvomme

Z

Teemme työn sovitussa aikataulussa.

Z

Teemme laadultaan ja sisällöltään sopimuksen mukaisen työtuloksen

Z

Vastaamme tilaajan tarpeisiin kustannustehokkaasti.

Z

Huolehdimme työturvallisuudesta kaikessa tekemisessä.

Työ- ja harjoittelupaikat RovaLapilla

Ammattilaisemme työskentelevät monipuolissa rakennusalan tehtävissä toimi- ja liiketila sekä asuinrakentamisen parissa. Työkohteemme ovat pääsääntöisesti Rovaniemellä, mutta myös muualla Lapissa.

Kysy lisää tehtävistämme tai lähetä avoin hakemus!

Opiskelija – rakenna uraasi meillä

RovaLappi tarjoaa harjoittelupaikkoja rakennusalan opiskelijoille ympäri vuoden. Meillä pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan käytännön työtehtävien kautta. Työkaverisi, kokeneet rakennusalan ammattilaiset, opastavat sinua tehtävissäsi.

Koulutuksestasi ja kokemuksestasi riippuen työskentelet työmaalla haalariharjoittelussa, työnjohto- tai tuotantoinsinööritehtävissä. Myös vastavalmistuneena voit päästä meillä työurasi alkuun.

Ota yhteyttä

Jätä vapaamuotoinen hakemus:
  toimisto@rovalappi.fi
tai hae allaolevalla hakulomakkeella.

Lisätietoja:    040 722 0884 / Tommi Poutiainen

3 + 15 =