Sijaishuoltoyksikkö Tiippanan rakennustyöt käynnistyivät

Sijaishuoltoyksikkö Tiippanan rakennustyöt käynnistyivät

RovaLappi Rakennus Oy toteuttaa KVR-urakkana Lapin hyvinvointialueelle Sijaishuoltoyksikkö Tiippanan. Rovaniemen Ounasrinteelle rakennettavaan kohteeseen tulee Lapin hyvinvointialueen lastensuojelun palvelutarpeiden mukaisesti arviointiyksikkö, vaativan hoidon yksikkö ja erityisen huolenpidon osasto, eli EHO-yksikkö.

Suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana on virikkeellinen, innostava, kodinomainen ja turvallinen ympäristö kaikille rakennusta käyttäville nuorille ja henkilökunnalle. Tilat toteutetaan kahteen kerrokseen ja rakennuksen bruttoala on yhteensä 1390 m2

Ensimmäiset perustukset valettiin 8.5.2024 ja hanke valmistuu toukokuussa 2025.

Lappica Oy:lle uudistetut tilat Maakuntakadulta

Lappica Oy:lle uudistetut tilat Maakuntakadulta

RovaLappi Rakennus Oy saneerasi työterveyspalveluita tarjoavalle Lappica Oy:lle uudet tilat. Osoitteessa Maakuntakatu 10 sijaitsevassa toimistorakennuksessa oli saneerattavaa pinta-alaa yhteensä 2872m2.

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:n omistama kiinteistö muokattiin vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Muutostöillä vanhasta kiinteistöstä saatiin rakenteiltaan terve ja energiatehokas.

Työmaaorganisaatio kiittelee tilaajaa sekä aliurakoitsijoita sujuvasta yhteistyöstä.

As Oy Rovaniemen Kardemumma valmistui

As Oy Rovaniemen Kardemumma valmistui

As Oy Rovaniemen Kardemumma valmistui kesäkuussa 2023 Rovaniemen kauppatorin tuntumaan, osoitteeseen Kaartokatu 8.

Omalle tontille rakennetussa viisikerroksisessa talossa on 40 asuntoa, kooltaan 26,5–64,5 m2. Kardemummassa asut omassa rauhassa palvelujen äärellä. Läheltä löytyy ruokakauppoja, kauppatori, apteekki, Piekkarin palvelut, juna- ja linja-autoasema sekä paljon muuta.

Voit tarkistaa varaustilanteen ja varata näytön OP Koti Pohjoinen Oy LKV:stä, puh. 010 2539 307

Katso myös referenssikuvat kohteesta.

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua!

RovaLappi Rakennus Oy:n väki toivottaa kaikille hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2023!

As Oy Otavan työmaa osoitteessa Rovakatu 11 tervehtii ohikulkijoita jouluvalolla, josta voi poimia mukaansa heijastimen.

 

As Oy Rovaniemen Otavassa sisävalmistusvaihe

As Oy Rovaniemen Otavassa sisävalmistusvaihe

Ulkopuolen työt alkavat olla As Oy Otavassa loppusuoralla ja sisävalmistusvaiheen töitä tehdään parhaillaan kohti asukkaille luovutusta.

Asunnon ostajat pääsivät tutustumaan asuntoihinsa perjantaina 28.10.2022, ja kävijöitä olikin iltapäivän aikana mukavasti. Naapuritalossa toimivat Lapin Martat tarjoilivat vierailijoille kahvia ja leivonnaisia. Kävijät saivat halutessaan myös vaihtaa ajatuksia kohteen tekniikkaurakoitsijoiden ja OP Koti LKV:n vuokravälittäjien kanssa.

As Oy Rovaniemen Otava valmistuu helmikuussa 2023 osoitteeseen Rovakatu 11. Kaikki asunnot ja liiketilat ovat löytäneet omistajansa.

Mehiläinen sai uudet tilat Rovaniemelle

Mehiläinen sai uudet tilat Rovaniemelle

RovaLappi Rakennus Oy toteutti Mehiläiselle uudet, noin 2500 m2:n laajuiset lääkärikeskustilat Rovaniemelle. Saman katon alta löytyvät yleis- ja erikoislääkärin palvelut, työterveyshuolto, Hammas Mehiläinen ja päiväsairaala. Tiloihin avataan myös magneettitutkimusyksikkö.

Elokuussa 2021 valmistunut toimitalo on suunniteltu kokonaisuudessaan Mehiläisen käyttöön ja tilasuunnittelun lähtökohtana on ollut Mehiläinen laatukäsikirja.

Lisää kuvia kohteesta löydät kohdasta Referenssit.

 

Ylikylän monitoimitalo valmistui heinäkuussa

Ylikylän monitoimitalo valmistui heinäkuussa

RovaLappi Rakennus Oy toimi pääurakoitsijana Rovaniemen Ylikylään rakennettavassa monitoimitalossa. Rakennustyöt käynnistyivät kesällä 2019 ja monitoimitalo valmistui heinäkuussa 2021.

Rakennuksessa toimii 800-900 oppilaan yhtenäiskoulu, nuorisotila sekä 150 lapsen päiväkoti. Rakennuksen kokonaislaajuus on 10774 kem2. Urakkaan kuului uudisrakennuksen lisäksi myös vanhan koulurakennuksen saneeraustyöt.

Katso myös referenssikuvat kohteesta.

Pohjolan Osuuspankki sai uuden pääkonttorin

Pohjolan Osuuspankki sai uuden pääkonttorin

Pohjolan Osuuspankin uusi toimitalo valmistui elokuussa 2020. Kasööriksi nimetty talo sijaitsee osoitteessa Koskikatu 12.

RovaLappi Rakennus Oy toimi rakennushankkeessa pääurakoitsijana. Moderni toimitalo on kooltaan noin 3000m2 ja siinä on 6 maanpäällistä kerrosta sekä kellari sosiaali- ja saunatiloineen.

 

Katso video vanhan pankkitalon purkamisesta ja uuden talon rakentamisesta aikavälilä 1/2019 – 9/2020:

Katso myös referenssikuvat kohteesta.