Ideasta rakennukseksi

RovaLapin rakennus- ja hankekehityspalvelut

 

RovaLappi on kokenut lappilainen rakentaja. Ammattitaitomme on käytettävissänne erilaisten tuotanto- toimi- ja liiketilojen sekä asuntokohteiden toteuttamiseksi koko Lapin alueella. Tarjoamme myös hankekehityspalvelut aina maankäytön suunnittelusta ja tontin hankinnasta lähtien.

Toimitilarakentaminen

Meiltä saat yrityksellesi sopivat liiketilat, tuotantotilat, toimistot ja varastot. Yhtiöllä on tietotaitoa vaativien urakoiden toteuttamiseen ja niiden johtamiseen tilaajan tavoitteiden mukaisesti. Olemme myös valmiit neuvottelemaan erilaisten kokonaisvastuu-urakoiden (KVR-urakat) sekä projektinjohtourakoiden suorittamisesta.

Asuntorakentaminen

Olemme rakentaneet viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 300 kerrostaloasuntoa. Haluamme tarjota sinulle kodin, jossa viihdyt ja arki toimii. Saat myös apua kotisi materiaalivalintoihin. Lue lisää

Julkiset rakennushankkeet

Rovalappi Oy:n ammattilaiset ovat rakentaneet Lappiin useita kouluja, virastoja ja palvelutaloja.

Matkailu- ja vapaa-ajan rakentaminen

RovaLappi on toteuttanut useita hotellikohteita ja vapaa-ajanasuntoja Lapin matkailukeskuksiin. Yksi suurimmista kohteistamme on ollut vuonna 2010 valmistunut Kylpylähotelli Levitunturin kylpylä- ja hotellirakennus.

Korjausrakentaminen

RovaLappi saneeraa niin toimisto- ja liiketilat kuin taloyhtiöt. RovaLappi on kokenut korjausrakentaja, joka on toteuttanut lukuisia isoja projekteja vuosien varrella. Saneeraustarpeen voi aiheuttaa tekninen vanheneminen tai käyttötarkoituksen muutos.

Hankekehityspalvelut

Rakennuta yrityksellesi liikepaikka, tuotantotilat tai logistiikkatilat, jotka täyttävät jokaisen erityistoiveesi. RovaLappi Oy osaa rakennushankkeen kokonaiskehittämisen – ideasta valmiiksi rakennukseksi.

Saat meiltä koko rakennusprosessin hallinnan:

• maankäytön suunnittelu
• suunnitelmien kehittäminen
• tontin hankinta
• kaavamuutosten toteutus
• viranomaisasioiden hoitaminen
• rahoituksen järjestäminen
• kustannusten hallinta
• rakennustyöt.

5 laadun taetta

Z

HYVÄ SUUNNITTELU

Rakennamme suunnitelmien ja määräysten mukaisesti. Asuntorakennushankkeissamme käytämme hyväksi koettuja, kestäviä suunnitteluratkaisuja.

}

RIITTÄVÄSTI TYÖAIKAA

Varaamme jokaiselle työvaiheelle, myös viimeistelylle, hyvän rakennustavan vaatiman ajan.

OMAT AMMATTILAISET

Meillä on osaava työnjohto ja omat vakituiset ammattimiehet. Yhteistyökumppaneina käytämme luotettavia aliurakoitsijoita.

c

KOSTEUDENHALLINTA

Suojaamme materiaalit kosteudelta työmaalla ja varaamme rakenteille riittävän pitkät kuivumisajat.

RALA-PÄTEVYYSLUOKITUS

Meillä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä pätevyysluokitus. Meiltä löytyy osaamista aina perusrakentamisesta vaativiin ja laajoihin kokonaisuuksiin saakka.